KIJK - ONTWERP - EXPERIMENTEER & LEER !

Jaarlijks in het VOORJAAR en NAJAAR LEERZAME SCHILDERLESSEN in het Atelier for Hope in Doetinchem

Schildercursus

Schildercursus in de Achterhoek,  Doetinchem en omgeving: 

Schildercursus voor Volwasssenen - ieder voorjaar en najaar. 

De volwassenencursus staat open voor zowel beginners als gevorderden. Door de beperkte groepsgrootte (maximaal 8 personen) wordt iedere deelnemer op eigen niveau van goede tips voorzien. 

 5 lessen € 62,50, : donderdagmiddag 1x in de 14 dagen.

7 wekelijkse lessen € 87,50: woensdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend.


Het atelier

U schildert tijdens de lessen in een mooi ruim en licht atelier met voldoende werkplekken met allerlei materialen, inspiratie en creativiteit binnen handbereik.

schildercursus Doetinchem Achterhoek Atelier for Hope. Volwassenen
Schildercursus Doetinchem

Lestijden:
Woensdagochtend van 9.15-11.15u

Woensdagavond van 19.30-21.30u
Donderdagmorgen van 9.15-11.15u
Donderdagmiddag van 13.15-15.15u

Serie van 7 lessen, inclusief gebruik basismaterialen € 87,50 , inclusief gebruik basismaterialen tijdens de les en de mogelijkheid om 1 gemiste les in te halen in de 8e week. Inclusief koffie thee. Excl. doek om op te schilderen.

Serie van 5 lessen, inclusief gebruik basismaterialen € 62,50 , inclusief gebruik basismaterialen tijdens de les en incl. koffie of thee. Excl. doek om op te schilderen. 


Data najaar 2016
Woensdagochtend en woensdagavond:  dit najaar zijn er geen lessen*
Donderdagochtend : dit najaar zijn er geen lessen
Donderdagmiddag: dit najaar zijn er geen lessen** 

*7 wekelijkse lessen gepland rondom de schoolvakanties, met aansluitend een inhaalmogelijkheid voor 1 gemiste les. Andere gemiste lessen komen voor eigen rekening. 
** 5 twee wekelijkse lessen, gepland rondom de schoolvakanties.De uitingen van creativiteit zijn heel persoonlijk. Niet iedere manier van werken past bij elke cursist en niet elk thema spreekt alle deelnemers aan. Op de cursus is iedereen helemaal vrij om een eigen weg te kiezen in thema en uitwerking. 


Tijdens de lessen wordt regelmatig een belangrijk en leerzaam onderwerp in een kort gezamenlijk moment uitgelegd. Vaak is er daarna de keuzemogelijkheid om op basis van een thema met de informatie aan de slag te gaan. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wensen van de deelnemers wordt de inhoud van de lessen bijgesteld. 

De gemengde groep van beginners/gevorderden biedt een gezellig en leerzaam geheel.

Aanmelden:

Iedereen die zich aanmeldt komt op de deelnemers- of wachtlijst te staan. Pas na betaling is de aanmelding definitief en bent u verzekerd van een plaats op de cursus.

De cursist is de kunstenaar - Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tips om jou te helpen groeien in materiaalkennis en techniek