KIJK - ONTWERP - EXPERIMENTEER & LEER !

Jaarlijks in het VOORJAAR en NAJAAR LEERZAME SCHILDERLESSEN in het Atelier for Hope in Doetinchem

Workshops

Schilderworkshops of kortdurende series lessen voor groepen


Het is mogelijk om een éénmalige schilderworkshop of kortdurende serie lessen  voor kleine of grotere groepen aan te vragen bij het Atelier for Hope. 
De workshops worden gegevens vanuit dezelfde gedachte als de cursussen, ofwel met plezier groeien in materiaalkennis en techniek. Eenmalige workshops zijn gericht op een leuk resultaat binnen beperkte tijd maar ook gericht op het opdoen van technische kennis omtrent schilderen. Ook een gezellig creatief kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden. 


Workshops op uw locatie.
Heeft u een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, iets te vieren met familie, een conferentie of jubilea? Atelier for Hope organiseert ook schilderworkshops op uw locatie 

Workshops in mijn atelier.
U bent ook van harte welkom voor een workshop schilderen in mijn inspirerende werkatelier met allerlei materialen en creatieve ideeën binnen handbereik. Het ruime lichte atelier is voorzien van voldoende werkplekken voor groepen tot 11 personen. Neem contact op over de mogelijkheid een workshop op afspraak te organiseren in mijn atelier. In gezellige sfeer gaat u aan de slag rondom een door u gekozen thema.   
 

De prijsindicatie voor een workshop *:
Exclusief materiaal: Groepen tot ca. 20 personen op uw locatie: tarief afhankelijk van aanvullende afspraken vanaf € 55 per uur.


Inclusief materiaal: Prijsindicatie per deelnemende persoon € 40 (volledige workshop van ca. 3 uur inclusief gebruik basismateriaal, verf, penselen en doek van ca.30x40cm.  -  prijzen gelden bij minimaal 6 deelnemers. )

Voor kortdurende series lessen  en  kinderfeestjes  gelden andere tarieven. Neem daarvoor contact op. 

*Genoemde prijzen zijn afhankelijk van gekozen thema en materiaal.  Eventuele reiskosten worden apart in rekening gebracht.

Graag kom ik met u in contact wanneer u hier belangstelling voor heeft. 


Met elkaar werken aan een schilderij biedt veel ontspanning en gezelligheid. De deelnemers gaan vaak met een tevreden gevoel over het verrassende resultaat naar huis. In bezit van een bijzonder aandenken: het zelf geschilderde kunstwerk.